Imobiliare Auto Locuri de munca Electronice Servicii Diverse

sigla oferta.ro
  [+] Adauga anunt gratuit cauta
 
login
Cautare avansata Trimite parola pe email   |   Creeaza cont nou
space
shadow Imobiliare bg Auto bg Locuri de munca bg Electronice bg Servicii bg Turism bg Diverse bg
space
termeni conditii

Termeni si conditii generale de utilizare.

Cap. 1. - Generalitati

Aceste conditii generale de utilizare (denumite in continuare CGU) sunt valabile pentru toate relatiile intre Oferta.ro (numita in cele ce urmeaza si prestator) si clientii sai (denumiti in continuare si utilizatori).

Prestatorul are dreptul sa modifice aceste CGU oricand si fara specificare de motive. Conditiile modificate sunt facute cunoscute de catre prestator cu cel putin doua saptamani inainte de intrarea lor in vigoare prin publicarea pe pagina noastra de internet. In cazul in care clientul nu ridica obiectii impotriva valabilitatii noilor CGU in termen de 4 saptamani de la instiintare, conditiile modificate sunt considerate a fi acceptate. Utilizatorul va atrage in mod deosebit atentia clientului asupra acestei consecinte in instiintarea privind modificarea CGU!

Conditiile noastre generale de utilizare si cele comerciale sunt exclusiv valabile. Conditiile clientului care contrazic sau care se abat de la conditiile noastre generale nu sunt recunoscute, cu exceptia cazurilor in care Oferta.ro le-a aprobat in scris in mod exceptional.

La incheierea unui contract de servicii pe Internet, sunt intocmite contracte separate, pentru care nu se aplica aceste CGU.


Cap. 2. - Dreptul de autor

oferta.ro este o aplicatie a Oferta.ro si este protejata din punct de vedere al drepturilor de autor in toate componentele sale (datele stocate, grafice si imagini). O prelucrare si/sau multiplicare este permisa numai in masura in care este necesara pentru utilizarea uzuala.

Orice prelucrare, multiplicare, distribuire si/sau redare suplimentara, in special documentarea sistematica in spatiul gratuit al aplicatiei in scopuri comerciale, precum si preluarea neaprobata intr-o oferta publicata pe Internet, depaseste utilizarea uzuala si reprezinta o incalcare o drepturilor de autor, care se urmareste penal si obliga la despagubiri.


Cap. 3. Utilizarea oferta.ro

Utilizarea oferta.ro, a motoarelor noastre de cautare, inregistrarea, postarea de anunturi sunt gratuite pentru toate persoanele fizice, toti comerciantii, mestesugarii si toate persoanele juridice.

Oferta.ro nu garanteaza pentru caracterul complet si corectitudinea inregistrarilor si a datelor, precum si a celorlalte informatii aflate pe pagina noastra de Internet.

Datorita faptului ca admiterea anunturilor in baza de date se face instantaneu, suntem in imposibilitatea de a corecta imediat toate anunturile admise, astfel incat nu ne asumam nici o raspundere pentru continutul si veridicitatea anunturilor introduse in baza de date de catre utilizatori.
Pentru ca informatiile din baza de date sa fie cat mai corecte si reale, va rugam sa completati cu multa atentie formularele de introducere a datelor.
Va rugam sa respectati urmatoarele cerinte minime pentru buna desfasurare a serviciului:
- Nu adaugati mai multe anunturi consecutive avand acelasi continut sau inteles;
- Nu adaugati in acelasi camp mai multe anunturi;
- Nu adaugati anunturi in rubrici care nu au legatura cu continutul anuntului;
- Nu folositi majuscule la completarea anunturilor;
- Nu folositi tag-uri HTML in campurile anunturilor;
- Nu sunt admise anunturi cu continut ilegal;
- Nu folositi limbaj trivial, cuvinte obscene sau orice expresii care ar putea deranja vizitatorii site-ului;
- Nu abuzati in nici un fel de serviciile gratuite oferite;
- Nu introduceti anunturi care contin continut de natura adulta (ex. matriomoniale, video chat, saloane masaj erotic, filme pentru adulti etc);
- Nu adaugati anunturi legate de scheme piramidale sau alte inselatorii care promit imbogatirea rapida;

Se interzice folosirea adreselor de e-mail din paginile acestui site pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM);
Atentie! Persoanele care dau anunturi false pot fi gasite dupa adresa IP si alte informatii, care vor fi inregistrate in baza de date odata cu anuntul.


Cap. 4. - Declinarea raspunderii privind link-urile

Prin aceasta, ne distantam explicit de toate continuturile tuturor paginilor cu link ale motoarelor noastre de cautare. Nu ne insusim aceste continuturi.

Pentru continuturile straine ale paginilor cu link, Oferta.ro este responsabil numai atunci cand le-a luat la cunostinta si le-a aprobat (aici sunt incluse si continuturile ilegale, respectiv pasibile de pedeapsa) si se poate aprecia ca acesta ar avea mijloacele tehnice necesare de a impiedica utilizarea lor.

Toate numele de produse, denumirile de produse si siglele care apar pe aceasta pagina web si care sunt marci comerciale inregistrate raman proprietate respectivilor proprietari de drept. De asemenea, drepturile de autor si drepturile de alt gen sunt recunoscute si fara specificatii mai detaliate. Daca aveti nelamuriri, va rugam sa ne trimiteti un mesaj pentru a putea clarifica rapid chestiunea si pentru a putea remedia eventualele deficiente neintentionate.


Cap. 5. - Rezervarea dreptului de stergere a inregistrari

In cadrul inregistrarii gratuite, prestatorul isi rezerva dreptul de a sterge oricand inregistrarea. Aceasta se poate face on-line si de catre utilizator in orice moment, fara acordul explicit al Oferta.ro, cu respectarea prevederilor din acest document. Utilizatorul va avea deplina posibilitate de gestionare a propriilor inregistrari printr-un cont de utilizator. Orice defectiune de sistem aparuta, si adusa la cunostiinta Oferta.ro se va remedia in maximum 72 ore de la primirea acesteia.


Cap. 6. - Intrarea in vigoare a reglementarilor ce are ca obiect inregistrarea gratuita

Prin clic pe butonul „Creeaza cont nou“, clientul doreste transmiterea unei oferte care obliga privind inregistrarea ca utilizator, cu datele cerute. Dupa efectuarea acestei inregistrari clientul primeste o confirmare a receptionarii inregistrarii per e-mail. Aceasta confirmare reprezinta o acceptare a inregistrarii, moment din care utilizatorul a intrat in baza de date oferta.ro cu toate drepturile si obligatiile ce ii revin.


Cap. 7. - Disponibilitatea oferta.ro

Prestatorul se straduieste sa puna la dipozitie accesul la oferta.ro pe Internet 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamana. Intreruperile temporare de functionare datorate lucrarilor uzuale de intretinere, defectiunilor imanente ale retelei de Internet la furnizorii straini sau la administratorii straini de retele, precum si in cazul fortei majore sunt totusi posibile. Din motivele specificate anterior, utilizatorul nu garanteaza accesibilitatea neintrerupta, la orice ora a portalului de Internet.


Cap. 8. - Corespondenta

Persoanele si firmele inregistrate in www.oferta.ro sunt de acord ca prestatorul sa corespondeze cu ele prin scrisori, telefon, fax si e-mail.
Prin aceasta ii este permis si sa faca publicitate pentru el insusi sau pentru firme si produse straine per scrisoare, telefon, fax si e-mail.


Cap. 9. - Plasarea de publicitate

Oferta.ro se finanteaza prin plasari de publicitate, afisari si inregistrari publicitare, servicii si link-uri (banner, ierarhizare...), contra cost. In cadrul acestora, ne rezervam dreptul de a plasa publicitate si link-uri in orice zona. Acest lucru este valabil mai ales in cazul in care plasarile permit utilizatorilor motoarelor noastre de cautare o mai buna privire de ansamblu asupra ofertelor si evaluarea comparativa. Imaginile, textele, animatiile prezentate in sectiunile publicitare exonereaza de raspundere oferta.ro din punct de vedere al continutului acestora, aceasta fiind in sarcina clientului de publicitate. Ne rezervam, insa dreptul de a nu publica publicitate care este in contradictie crasa cu legile ce reglementeaza in acest domeniu, precum si cele care contravin grav politicii acestui site sau aduc prejudicii de orice natura.  


Cap. 10. - Limitarea/excluderea responsabilitatii

In cazul incalcarii indatoririlor in conditii de neglijenta minora, raspunderea noastra se limiteaza la daunele uzuale directe, previzibile, tipic contractuale. Acest lucru este valabil si in cazul incalcarii indatoririlor in conditii de neglijenta minora de catre reprezentantii sau executorii nostri legali. Fata de comercianti nu ne asumam raspunderea in cazul lezarii obligatiilor contractuale in conditii de neglijenta minora.

Limitarile raspunderii, mentionate anterior, nu se aplica in cazul pretentiilor ridicate de client in ce priveste raspunderea pentru calitatea serviciilor. Limitarile raspunderii nu sunt valabile nici in cazurile de vatamare corporala sau de afectare a sanatatii sau in cazul pierderii vietii clientului, daca acestea s-au produs pe raspunderea noastra.

Utilizatorul nu garanteaza caracterul complet si corectitudinea inregistrarilor contractate si a datelor.

Responsabil – si in sensul reglementarilor privind publicitatea – de continutul prezentarilor, textelor publicitare, inregistrarilor, precum si continutul textelor publicate la rubricile din site este clientul care a operat inregistrarea sau/si-a contractat servicii. Acesta se obliga sa respecte in special drepturile de autor ale tertilor. Daca se intampla ca oferta.ro sa fie tras la raspundere de catre terti, care ridica pretentii de despagubire sau alt gen de pretentii, clientul scuteste Oferta.ro de orice fel de costuri aferente. Publicarea are loc pe Internet in World Wide Web. O falsificare intentionata a datelor publicate in www.oferta.ro sau stergerea de date de catre persoane neautorizate sa faca acest lucru reprezinta un abuz grav al aplicatiei si are consecinte penale.


Cap. 11. - Protectia datelor

Oferta.ro cunoaste faptul ca datele personale sunt memorate si procesate. Clientul renunta la o instiintare conform Legii privind protectia datelor.

Toate datele utilizatorilor sunt memorate si procesate de catre noi cu respectarea normelor aplicabile ale Legii privind protejarea datelor si Legii privind protejarea datelor fata de utilizarea in scopuri comerciale, publicitare, de cercetare.

Aveti oricand dreptul la consiliere, corectare, blocare si stergere gratuita a datelor dumneavoastra memorate. In acest caz, va rugam contactati-ne la adresa specificata la rubrica Contact.

Clientul se declara dispus sa permita utilizarea datelor in scopuri publicitare, de cercetare a pietei sau a opiniei publice. El are oricand dreptul sa interzica o astfel de utilizare. Interzicerea utilizarii trebuie trimisa la adresa specificata la rubrica Contact.


Cap. 12. – Forta majora

Forta majora – Oferta.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care Oferta.ro nu este responsabila.


Cap. 13. - Clauza privind competenta judecatoreasca

Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale partile vor apela la instantele judecatoresti competente.


Cap. 14. – Confirmare de luare la cunostinta

Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de utilizare a serviciului.
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.


Ultimele anunturi:     Cele mai vizitate anunturi din Oferta.ro:  
anunt Mutari internationale transport marfa 2019-01-05
anunt Cumpar tablouri vechi 2019-01-05
anunt Transport marfa mobila mutari 2019-01-04
anunt Transport marfa si mobila international 2019-01-04
anunt Transport International 2018-12-16
anunt Mutari Mobila Relocari national international Mutari locuinte din Romania In Eu 2018-12-06
anunt Servicii mutari internationale 2018-11-28
anunt Mutari Mobila Relocari national international Mutari locuinte din Romania In Eu 2018-11-28
anunt Mutari Mobila Relocari internationale in EU Mutari locuinte 2018-11-28
anunt Transport international marfa mobila 2018-11-20
anunt Transport express international mobila marfa 2018-11-20
anunt servicii transport marfa si mobila 2018-11-17
anunt Servicii transport marfa si mobila 2018-11-02
anunt Servicii mutari internationale 2018-10-26
anunt Echipament procesare tuburi carton hartie igienica 2018-10-24
anunt Utilaj pt debitare role prosop horeca igienica 2018-10-24
anunt Transport marfa mobila mutari romania europa 2018-10-14
anunt Servicii mutari internationale 2018-10-10
anunt Servicii mutari internationale 2018-10-02
anunt Transport marfa international 2018-09-23
  EURO 4.6822 directie crestere USD 0.7529 directie crestere
RON EURO USD
space
Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Brasov Braila Bucuresti Buzau Caras-Severin Calarasi Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
/national" class="footerLink"> /Vanzari-garsoniere/national" class="footerLink">Vanzari garsoniere /Vanzari-apartamente-2-camere/national" class="footerLink">Vanzari apartamente 2 camere /Vanzari-apartamente-3-camere/national" class="footerLink">Vanzari apartamente 3 camere /Vanzari-apartamente-4_-camere/national" class="footerLink">Vanzari apartamente 4+ camere /Vanzari-terenuri/national" class="footerLink">Vanzari terenuri /Vanzari-case,-vile,-cabane/national" class="footerLink">Vanzari case, vile, cabane /Vanzari-spatii,-hale-industriale-si-birouri/national" class="footerLink">Vanzari spatii, hale industriale si birouri /Inchirieri-garsoniere/national" class="footerLink">Inchirieri garsoniere /Inchirieri-apartamente-2-camere/national" class="footerLink">Inchirieri apartamente 2 camere /Inchirieri-apartamente-3-camere/national" class="footerLink">Inchirieri apartamente 3 camere /Inchirieri-apartamente-4_-camere/national" class="footerLink">Inchirieri apartamente 4+ camere /Inchirieri-case,-vile/national" class="footerLink">Inchirieri case, vile /Inchirieri-spatii,-hale-industriale-si-birouri/national" class="footerLink">Inchirieri spatii, hale industriale si birouri /Schimburi/national" class="footerLink">Schimburi /Imobiliare-altele/national" class="footerLink">Imobiliare altele /Cumparari/national" class="footerLink">Cumparari
Black Black Black kraiiii DEC SEC POHA Barci, hidroscutere Cumparari auto Altele auto Microbuze, camioane, rulote Inchirieri auto Dezmembrari Moto Scootere, atvuri, biciclete
Locuri de munca IT Servicii, depanare, software Turism, hoteluri, restaurante Servicii Resurse umane Constructii, amenajari, instalatii Inginerie, industrie, productie Servicii medicale, farmacie Locuri de munca in strainatate Comert, vanzari Institutii, educatie, cultura Contabilitate, juridic, consultanta Publicitate, PR Cereri Babysitting, menaj, aupair Elevi, studenti, voluntariat Imobiliare Media, internet Marketing Secretariat, administrative Traduceri Transporturi La domiciliu Diverse
Servicii Consultanta Servicii juridice Servicii financiare Alte servicii Cursuri, meditatii Menaj Gradinarit Constructii, amenajari Instalatii, centrale termice Depanare Bilete, rezervari Sport, fitness
Electronice Calculatoare desktop Laptop Componente hardware Multimedia Servicii, depanare, software Aparate si accesorii foto, video Monitoare Imprimante, copiatoare, consumabile Jocuri, console Televizoare, dvd playere Telefoane mobile Alte electronice
Diverse Afaceri Donatii Produse alimentare Medicale, sanatate, dieta Animale Plante Muzica, instrumente muzicale Carti Antichitati Obiecte de arta Agricultura, utilaje agricole Mobilier Electrocasnice Imbracaminte, incaltaminte Articole pentru copii Cosmetice, parfumuri Bijuterii Timpul liber, jocuri Utilaje, mijloace de productie Altele...
Turism Oferta Paste 2012 Agentii turism Litoral Bulgaria 2012 Oferte Grecia 2012 Oferte Turcia 2012 Litoral Romania 2012 Cazare pensiuni Diverse
Orbit@root
Orbit

Va recomandam:
Harta Sibiu | Cazare Sibiu | Masini Second Hand | sibiu360.ro | Portal Info | Apartamente noi Prima Casa | Business Forum | Vanzare si cumparare siteuri si domenii web
Copyright © 2000-2012 Creative Blue. Toate drepturile sunt rezervate.

Termeni si conditii | Intrebari frecvente | Publicitate online | Servicii Premium RSSRSS feed - Anunturi gratuite