Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România dar și pe plan internațional. Consultant în nutriție raw și maestru bucătar în alimentația fără foc a publicat până în prezent opt cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc care a câștigat în 2014 cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards în cadrul categoriei Best Vegan Cookbook; Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie; Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere fără frică și un bebe sănătos; Deserturi raw pentru copii și părinți sănătoși; Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari; Un ghid al detoxifierii în 15 zile plus cartea de față. Este singurul raw chef din lume care a primit în anul 2011 distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale activități organizează anual în toată țara ediții ale Raw Generation Conference evenimente promovând un stil de viață sănătos și echilibrat fiind totodată gazda show-urilor TV online Ligias Kitchen și De vorbă cu Ligia.Pentru mai multe detalii vizitați: ligiapop.comÎmpărtășind experiențe impresii și întâmplări ale autoarei alături de încântătoarea sa fetiță volumul se dorește un cuprinzător ghid destinat proaspetelor mame cărora le oferă o gamă largă de sfaturi utile pentru creșterea de la naștere și până la 3 ani a unui copilaș împlinit.A fi mamă înseamnă să îți asculți instinctele și inima iar dacă vei adăuga la bagajul propriu de cunoștințe îndrumările detaliate din carte ce se bazează pe principii moderne aplicate cu discernământ în căminul tău vor domni echilibrul bunăstarea și armonia sufletească.
Produse din Categorie
Recomandari